Reacții din PNL după votul pentru pensiile speciale ale parlamentarilor

Copreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, consideră că votul dat marţi în favoarea proiectului privind pensiile speciale ale parlamentarilor este 'absolut ruşinos' şi reprezintă un abuz. De asemenea, senatorul liberal Cristian Bodea precizează că nu "a votat nici de data asta" pensiile parlamentarilor", mai ales că trebuie să treacă ani buni până când ar urma să iasă la pensie.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul bistriţean vorbeşte despre modul în care proiectul a fost susţinut de către parlamentarii PSD.

"Pensiile speciale pentru parlamentari, varianta îndulcită, au trecut astăzi, ruşinos, de Parlamentul României. Am părăsit sala, în semn de protest, alături de colegii din grupul PNL, la momentul votului, pentru a nu fi părtaşi la un asemenea abuz, pe care, în lipsa unei majorităţi, n-am avut cum să-l oprim. Parlamentarii PSD, cei care au şi adus proiectul pe ordinea de zi între două voturi pe buget, au aprobat cu ambele mâini a doua varianta a legii, la fel de penibilă ca şi prima. Pretinzând că este obligatoriu să se pronunţe acum în privinţa cererii de reexaminare a preşedintelui Iohannis, PSD-iştii au introdus la vot o nouă variantă, chipurile îmbunătăţită, a legii care instituie pensiile acelea suplimentare, atât de blamate de opinia publică. E absolut ruşinos!", se arată în mesajul postat cu puțin timp în urmă de Stelian Dolha, pe pagina sa de Facebook. 

Și senatorul PNL Cristian Bodea a comentat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat la votul pentru pensiile speciale ale parlamentarilor, într-un post-scriptum la o postare în care critică într-un mod aparte "reglementărilor tâmpite din Legea vănătorii".

"Nu am votat pensiile parlamentarilor, nici de data asta. Liberalii au parasit sala, ca sa fie clar cine cum voteaza. Pe langa asta, mai am 24 de ani pana pensie, asa ca nu aveti cum sa ma acuzati ca m-ar roade grija ei", a postat Cristian Bodea.

 

Ia uite, Senatul s-a si conformat reglementarilor tampite din Legea vanatorii: si-a tras un singur caine, ca e la...

Posted by Cristian Bodea on Tuesday, 15 December 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel