Reacție incredibilă a unui câine în momentul în care stăpânul său a fost arestat

Un câine de pază nu şi-a asumat nici un risc în timpul unui raid al poliţiei desfăşurat recent în casa stăpânilor săi și s-a predat alături de stăpânul său.

O fotografie care circulă acum prin toată lumea înfăţişează potaia întinsă între stăpânul său şi alţi câţiva bărbaţi după ce ofiţerii de poliţie au descins în locuinţa acestora din Brazilia.

Capitularea câinelui a fost probabil cea mai bună decizie, ştiut fiind că poliţia locală împuşcă pe loc câinii în timpul raidurilor armate.

Filippo Valdez, purtătorul de cuvânt al poliţiei, a declarat, potrivit metro.co.uk: "În locuinţă se afla şi un câine de sex masculin care lătra când ofiţerii de poliţie au descins la faţa locului dar, când şi-a văzut stăpânii dând ascultare comenzii de a se întinde la pământ, a alergat lângă ei şi le-a urmat exemplul".

În ciuda conexiunilor criminale ale cățelului, acesta a devenit un star pe internet în urma difuzării fotografiei. Câinele nu a fost arestat odată cu restul suspecților.

Incidentul a avut loc pe parcursul unei operațiuni comune a poliției și a armatei, în apropiere de Vargem Grande, în statul Santa Catarina din sudul Braziliei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel