Rețete pentru detoxifierea organismului

Retetele pentru detoxifierea organismului va vor ajuta nu doar sa eliminati toxinele acumulate in corp, ci sa va redobanditi tonusul. De asemenea, va vor face sa uitati de problemele digestive, precum si de oboseala si, in plus, va vor imbunatati starea de spirit.

Curatandu-va corpul de toxine, va veti simti pline de vitalitate si, cel mai important, va veti creste imunitatea, prevenind si aparitia unor boli precum cele de stomac sau chiar cancerul de colon.

Limonada

Lamaile contin acid ascorbic, foarte important in procesul de curatare. Cunoscute de asemenea, pentru suc, lamaile se consuma adesea sub forma de limonada. Pentru purificare este insa nevoie de cateva ingrediente in plus. Se amesteca 2 linguri de suc de lamaie proaspat stors, 2 linguri de sirop de artar pur si o zecime de lingurita de piper rosu in 8 linguri de apa purificata. Se recomanda sa beti 6-8 pahare pe zi din aceasta bautura si sa nu mancati nimic in zilele in care folositi aceste retete pentru detoxifierea organismului.

Băutura verde

Aceasta bautura este alcatuita in principal din legume verzi, oferind o curatare naturala a sistemului digestiv.
Pentru aceasta reteta de detoxifiere a organismului veti avea nevoie de:
3 morcovi
3 frunze de varza
2 tulpini de telina
2 sfecla
1 gulie
½ buchet de spanac
½ varza
½ buchet de patrunjel
½ ceapa
2 catei de usturoi
Se amesteca toate ingredientele cu apa cu ajutorul unui blender.

[citeste si]

Sucul de afine

Sucul de afine nu este doar bogat in vitamine, ci este cunoscut si pentru existenta sa in retetele de detoxifiere a organismului. Ajuta in prevenirea infectiilor urinare, precum si a ulcerului, la persoanele sanatoase.

Ceaiul de papadie

Ceaiul de papadie este renumit pentru efectele sale benefice, fiind o sursa bogata de vitamina A, potasiu, fier si calciu. Ceaiul de papadie este diuretic si, de aceea, va va ajuta sa eliminati o mare parte din toxinele aflate in organism. Preparati-va, asadar, un ceai din radacina de papadie uscata si 12 linguri de frunze de papadie proaspata in patru cani de apa fierbinte. Puteti adauga si pur si simplu doua linguri de frunze de papadie zdrobite la o cana de apa. Lasati-l sa infuzeze timp de 10 minute inainte de a-l bea.

Citește mai multe pe diete-sanatoase.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel