Raluca Turcan: Miting de susţinere a preşedintelui Iohannis

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Raluca Turcan anunţă că PNL şi USR organizează un miting de susţinere a preşedintelui Iohannis, la Sibiu.

Liberalii vor organiza la finalul lunii iunie un miting de susţinere a preşedintelui Klaus Iohannis, la care se vor alătura şi cei din USR, a anunţat, vineri, prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan.

'PNL a anunţat deja un plan de mobilizare în teritoriu cu privire la posibilitatea organizării unui referendum. Mai mult decât atât, am discutat cu domnul Barna (preşedintele USR n.r.) ca în momentul în care aici, la Sibiu, PNL va organiza un miting, să ni se alăture şi reprezentanţii USR şi, de asemenea, reprezentanţi ai societăţii civile, pentru că este foarte important să plece un mesaj de determinare din partea tuturor sibienilor şi dacă se poate şi din partea tuturor românilor din celelalte oraşe reşedinţă de judeţ, că sunt foarte mulţi care se opun acestui plan distructiv al PSD. La Sibiu facem pregătirea pentru acest miting în viitorul apropiat. (...) M-am bucurat să primesc un răspuns favorabil din partea preşedintelui USR, Dan Barna', a spus liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă.

Turcan a confirmat că PNL şi USR discută deja cum să împiedice o eventuală încercare de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis.

Vezi şi: Miting PSD, observație-cheie după discursul lui Dragnea. Scenariu despre Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel