Ragep Ialcin, noul Narcis Ianău de la Românii au talent

ragelp
ragelp

Candidații la ”Românii au talent” continuă să uimească nu numai juriul, ci chiar și spectatorii și telespectatorii. Vineri seara,   Ragep Ialcin, în vârstă de 18 ani, a cucerit inimile românilor  cu vocea sa rară, de contratenor, pe care şi-a descoperit-o la 13-14 ani, nu puțini fiind aceia care pariază că va ajunge în finala competiției.

După primul sezon de la Românii au talent, când adolescentul Narcis Ianău a uimit cu vocea sa de contratenor, vineri seara, i-a venit rândul lui Ragep Ialcin, un tânăr de 18 ani, de origine turcă să facă senzație cu vocea sa de contratenor   pe care şi-a descoperit-o la 13-14 ani. "Pariem pentru finală", nu s-a putut abţine Smiley în culise. "Mi s-a părut că am avut un flashback, aşa", a remarcat Andi Moisescu, făcând referire la Narcis Iustin Ianău, care a făcut furori în primul sezon. "Oameni ca tine căutăm!", i-a spus Andra la finalul numărului său, iar tânărul a trecut cu trei DA-uri în etapa următoare.


REGEP IALCIN (Romani au talent 2012) - Un nou... de Ilie_Sirbu

Părinţii băiatului, care face canto doar de un an, sunt de origine turcă, însă de la 2 ani el a crescut într-un centru de plasament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel