Raed Arafat, despre Legea Sănătății: Deciziile se vor lua după alegeri

arafat dc
arafat dc

Ministrul Sănătății, Raed Arafat, a vorbit joi seara la Realitatea Tv despre reabilitarea spitalelor din România și Legea Sănătății, precizând că deciziile referitoare la cea din urmă se vor lua după alegerile parlamentare din nouă decembrie.

Proaspătul ministru al Sănătății a abordat problema reabilitării spitalelor, declarând că unele spitale vor avea parte de îmbunătățiri, dar numai după o analiză serioasă. "Ne concentrăm pe o traiectorie, alegem câteva spitale şi timp de doi ani mergem cu ele. Există şi varaianta fondurilor de reabilitare. Vom alege câteva spitale care merită să fie reabilitate. Trebuie să se facă o analiză serioasă asupra clădirilor," spune Raed Arafat.

Despre Legea Sănății, problemă pe care Traian Băsescu a subliniat-o la învestirea în funcție a lui Raed Arafat, fostul subsecretar de stat spune că este în lucru. "Se lucrează la lege, o echipă condusă de Cepoi. Cineva de la Comisia Europeană discută despre acest proiect. Pachetul de bază trebuie să fie bine definit, pentru că nu putem face nici măcar asigurările private de sănătate. Co-plata ar putea intra de la anul. Orice coplată afară poate să fie asigurată privat. Este o decizie care va fi luată după alegeri," explică ministrul Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel