Răducu, fiul lui Radu Mazăre, prins cu 194 kilometri pe oră pe A2

raducu mazare
raducu mazare

Răducu Mazăre, fiul primarului Constanței, a fost oprit de poliţişti, miercuri, pe A2, după ce autoturismul, marca Jaguar,  pe care îl conducea a fost surprins de aparatul radar în timp ce circula cu peste 190 de kilometri pe oră.

 Poliţiştii Direcţiei Rutiere şi Serviciului Autostrăzi au declanşat, miercuri dimineaţă, o acţiune pe Autostrada Soarelui pentru tragerea la răspundere a şoferilor care depăşesc limita de viteză.

 La un momernt dat, în dreptul kilometrului 49, pe sensul de mers dinspre Constaţa spre Bucureşti, aparatul radar a surprins un autoturism Jaguar, care circula cu 194 de kilometri pe oră. Autoturismul a fost oprit de poliţişti la kilometrul 30, iar la volan se afla Răducu Mazare, fiul primarului Constanţei, Radu Mazăre.

Răducu Mazăre a rămas fără permis în urmă cu o lună şi jumătate, pe A2, pentru depăşirea limitei de viteză, însă permisul i-a fost restituit după ce a depus o contestaţie în instanţă. Ca urmare, până la soluţionarea cauzei, Răducu Mazăre are dreptul să conducă. În cazul în care instanţa va respinge contestaţia acestuia, Răducu Mazăre va pierde dreptul de a conduce pentru 90 de zile

 Tânărul, care nu avea actele la el, le-a spus poliţiştilor că, în momentul în care maşina sa a fost înregistrată de radar, nu conducea el, ci un un prieten de-al său. Răducu Mazăre a explicat că acestuia i s-a făcut rău, pe motiv că petrecuse într-un club şi a fost nevoit, pentru a preveni un eventual accident, să treacă el la volan.

 Prietenul lui Răducu Mazăre a susţinut, la rândul său, declaraţia şoferului, drept pentru care poliţiştii i-au ridicat lui permisul de conducere, şi nu fiului primarului Constanţei.

 Cu toate acestea, spun poliţiştii, imaginile surprinse de camera video a aparatului radar vor fi analizate joi, în aşa fel încât să se stabilească exact cine a condus. Tot joi, Răducu Mazăre şi prietenul său vor fi chemaţi pentru a fi confruntaţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel