Radu Mazăre, cel mai ”cool” rege scoțian

La ultima defilare a carelor alegorice ale celor mai importate cluburi din Mamaia, din acest sezon estival, primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a ales să fie rege al Scoției, spre deliciul miilor de turiști aflați pe litoral. ”Mazăre e cel mai cool!”, a fost comentariul unui spectactor al carnavalului, încântat la defilarea celor zece care alegorice, intrate în competiție.

[caption id="attachment_225008" align="aligncenter" width="640"] Sursa foto: Romania Tv[/caption]

Turiștii aflați pe litoralul românesc au putut urmări sâmbătă seară pentru ultima oară în acest sezon defilarea carelor alegorice de la Mamaia. Într-o atmosferă plină de antren și voie bună, carele s-au întâlnit pe lumină în parcarea din zona Aqua Magic, după care au plecat spre faleză până în zona Cazinoului din Constanța, unde, Radu Mazăre, i-a așteptat într-un loc special amenajat pe reprezentanţii cluburile.

Primarul Constanței, care a purtat o ținută specifică regelului Angliei şi Scoţiei de după anul 1600, potrivit propriilor explicații, a oficiat dechiderea carnavalului: "Declar deschis carnavalul! De acum încolo, când spui Mamaia, spui carnaval. Sunt regele Scoţiei şi regele Angliei din 1600. Am şi sabie din dotarea personală", a spus Mazăre, mândru de alegerea făcută.

"Astăzi se încheie defilarea carelor alegorice cu carnavalul pe care l-am anunţat de câţiva ani că îl vom iniţia în Mamaia. Cu toţii în seara asta ne vom distra, cu toţii în seara asta vom aprecia, vom cântări şi vom judeca valoarea carelor alegorice, a dansatorilor, a muzicii şi a coregrafiei. În seara asta este punctul culminant al sezonului în care Mamaia a fost singura oază de bucurie şi de veselie din România", le-a spus Mazăre miilor de turiști prezenți la distracție.

Publicul spectator a profitat de ultimul week-end oficial al sezonului 2012 și a dovedit că știe să se distreze:  "Ne bucurăm că avem şi noi astfel de evenimente în ţara noastră. E frumos, super! Mazăre e cel mai cool!", au declarat turiştii.

Impresionat de numărul mare de turiști prezenți la defilarea carelor alegorice, Radu Mazăre a comentat: "Este peste aşteptări, din câte văd eu de aici, de pe jilţ, sunt cam 8.000 chiar 10.000 de oameni, ne-a luat puţin pe nepregătite. A prins foarte bine, oricum la anul o să avem o altă promenadă şi o piaţă specială pentru carnaval, iar de acum încolo când vei spune Mamaia, o să spui carnaval", a promis edilul Mazăre, care deja știe ce are de făcut pentru sezonul următor: "Toată piaţa şi toată promenada vor fi refăcute, remodelate pentru a permite defilarea carelor alegorice aşa cum este în Brazilia", a mai precizat primarul Constanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel