EXCLUSIV  Radu Herjeu, detalii despre mutarea în carieră. Cum a fost primit în CNA

Radu Herjeu, membru CNA, a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News, în care a discutat, printre altele, despre modul în care a fost primit în sânul CNA, după o experiență de 21 de ani de ani în televiziune, radio și presa scrisă.

”Am fost primit bine. Nu știu dacă a contat foarte mult că am 21 de ani de experiență, pentru mine a contat, pe mine m-a ajutat foarte mult în activitatea din CNA pentru că una e să știi ce se întâmplă într-o redacție de televiziune, ce se întâmplă într-un studio de emisie, momente fierbinți, să știi exact care e lanțul ierarhic, ce îți cere redactorul șef, ce îți cere directorul, ce îți cer toți cei mici. Pe de altă parte, a fost și un dezavantaj pentru cei care vedeau în fața Consiliului pentru că nu mai era așa de ușor să îi păcălească pe membrii Consiliului, povestindu-le lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea. Colegii mei cred că au apreciat și apreciază în continuare, nu faptul că am fost 21 de ani jurnalist, ci faptul că sunt echilibrat... sau nu apreciază, habar nu am.”, a spus membrul CNA, Radu Herjeu, la emisiunea DCNews LIVE.

Vezi răspunsul complet în video următor:

Radu Herjeu este un jurnalist și scriitor român, cu 21 de ani de experiență în televiziune, radio și presa scrisă, autor a 8 cărți. În prezent este membru al Consiliului Național al Audiovizualului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel