Profeție teribilă a lui Nostradamus despre România în cel de-Al Treilea Război Mondial

Rusia a fost recent acuzată că dorește declanșarea celui de-Al Treilea Război Mondial. Surprinzător este însă faptul că un asemenea scenariu a fost prezis în urmă cu o jumătate de mileniu, chiar de către celebrul Nostradamus. În plus, conform celor scrise de prezicătorul francez, România ar fi prima țară declanșată de Rusia, în acest conflict la scară planetară.

Profețiile lui Nostradamus privind izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial creează o ipoteză sumbră pentru România, în contextul evenimentelor care au loc în Ucraina, după ce Crimeea a fost anexată Rusiei, scrie obiectivinfo.ro.

Potrivit decriptărilor catrenelor lui Nostradamus, Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia. Mai mult de atât, prima țară cucerită va fi România: 

"Din Rusia vor navali în masă.

Distrugătorul Antic va ruina acel oraș,

Violența distruge "Romanie" va suferi,

Astfel, flacările Marelui Război nemaiputând fi oprite", este descifrarea catrenului respectiv.

Deși unii specialiști consideră că termenul "Românie" face referire la Italia, alții au remarcat faptul că, în finalul catrenului este specificat efectul politic şi militar pe care îl produce acest atac al Rusiei: "Astfel, flacările Marelui Război ne mai putând fi oprite", ceea ce sugerează indirect că românii se trag dintr-un popor latin și că până la urmă este vorba despre țara noastră care va fi lovită de violența fără precedent al imperiului Rusiei.

Citește și Scenariu horror: Rusia va ataca Europa. Va începe Al Treilea Război Mondial

Profețiile continuă înfricoșător. Se spune că cel de-al Treilea Război Mondial, care va începe în noiembrie 2014 și se va termina în octombrie 2024. În urma războiului, din cauza folosirii armelor chimice și nucleare, Europa va fi aproape depopulată.

În 2014, violența nu va cuprinde numai Europa, ci și Peninsula Indostan.

Cel care a declarat recent că Rusia intenționează să declanșeze cel de-Al Treilea Război Mondial este prim-ministrul ucrainean, Arseni Iaţeniuk, care într-o ședință de Guvern a afirmat: "Tentativele de agresiune ale armatei ruseşti asupra teritoriului Ucrainei vor conduce la un conflict pe teritoriul Europei. Lumea nu a uitat Al Doilea Război Mondial, iar Rusia vrea să lanseze Al Treilea Război Mondial".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel