Profeția despre București care pare că se împlinește

Sundar Singh, un sfânt indian, a făcut în 1920 o profeţie cu privire la Bucureşti, care, după 100 de ani, dă semne că se va împlini.

Sundar Singh, care a trăit din 1889 până în 1929, a fost un sfânt indian care la începutul secolului XX a întreprins o călătorie prin Europa. În urmă unor viziuni, el a făcut mai multe preziceri despre viitorul României, scrie romaniatv.net.

"Bucureştiul se va transformă într- un centru esenţial. Va fi o capitală spirituală a planetei şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim » pământesc", a spus Singh în 1920.

Recent, Guvernul a decis printr-o hotărâre să ofere Muftiatului Cultului Musulmanilor un teren de 11.000 de metri pătraţi în Bucureşti, pentru construirea celei mai mari moschei din Europa.

Tot în Bucureşti se construieşte acum Catedrala Mântuirii Neamului, una din cele mai mari construcţii creştin-ortodoxe din lume.

"Asta înseamnă că oraşul va deveni un puternic centru ecumenic. Această este materializarea stranie a prezicerilor făcute de sfântul indian Sundar Singh, în 1920, despre Capitală României", a declarat Mircea Georgescu, specialist în ştiinţe ezoterice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel