Producţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" a fost anulată

Two-and-a-Half-Men
Two-and-a-Half-Men

Reţeaua de televiziune CBS a anulat producţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and A Half Men" până la sfârşitul sezonului, după ce vedeta comediei, Charlie Sheen, l-a insultat pe producător.

Decizia a fost luată cu câteva zile înainte ca Sheen, cel mai bine plătit actor de televiziune din SUA, să revină pe platourile de filmare, după o absenţă în timpul căreia a fost internat la o clinică de dezintoxicare, pentru a treia oară în ultimele 12 luni, informează Mediafax.

Producţia "Doi bărbaţi şi jumătate" a fost suspendată în ianuarie, când Sheen a fost internat, după o petrecere de 36 de ore care a avut loc la locuinţa sa şi s-a încheiat cu internarea sa în spital. Actorul acuza atunci dureri abdominale, care, potrivit presei, ar fi fost provocate de abuzul de droguri şi de alcool.

Joi, într-un interviu pentru un post de radio şi în declaraţii publicate pe site-ul TMZ.com, Sheen l-a numit pe producătorul serialului, Chuck Lorre, "un şarlatan care a ales să nu-şi facă datoria" şi "un prostănac".

Actorul şi-a bătut joc şi de organizaţia Alcoolicii Anonimi, spunând că el s-a vindecat cu puterea minţii sale după patru ore de tratament cu alcool şi droguri, la el acasă.

"În urma afirmaţiilor, comportamentului şi stării lui Charlie Sheen, CBS şi Warner Bros. Television au decis să întrerupă producţia serialului «Doi bărbaţi şi jumătate» pentru restul sezonului", au declarat reprezentanţii reţelei de televiziune şi producătorii.

Charlie Sheen a ripostat rapid într-o scrisoare deschisă publicată de TMZ.com, în care s-a referit din nou la Lorre într-o manieră denigratoare.

"Le cer minunaţilor şi loialilor mei fani care au îndrăgit acest serial timp de aproape 10 ani să fie alături de mine în marşul meu către justiţie pentru a pune capăt acestui rău de neînchipuit", a spus Sheen.

"Doi bărbaţi şi jumătate" este cel mai de succes serial de comedie pentru CBS, aducând venituri considerabile şi producătorilor - Warner Bros. Television.

Însă, în mare parte a anului trecut, Charlie Sheen a fost implicat într-o serie de incidente legate de consumul de alcool, iar în august a recunoscut că şi-a lovit soţia, cu care se află în prezent în proces de divorţ.

În mai 2010, actorul a semnat un contract pentru două noi sezoane din "Doi bărbaţi şi jumătate" şi a obţinut o mărire de onorariu, ajungând să câştige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper.

Serialul are o audienţă săptămânală de circa 15 milioane de telespectatori în SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel