Prinţul William şi Kate au primit în luna de miere cel mai afrodiziac fruct din lume. Vezi cu ce seamănă

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, au primit un cadou inedit din partea autorităţilor din Seychelles la finalul lunii de miere pe care au petrecut-o acolo.

William şi Kate au primit o nucă de cocos despre care se spune că este "cel mai erotic fruct din lume", Coco de Mer, scrie dailymail.co.uk, preluată de Mediafax.

Coco de Mer poate cântări până la 30 de kilograme, poate măsura până la 50 de centimetri şi are un aspect asemănător cu fesele unei femei.

Fructul le-a fost oferit tinerilor în cadrul unei ceremonii speciale de către ministrul de Externe din Seychelles, Jean-Paul Adam, iar prinţul şi soţia lui au avut nevoie de un permis special pentru a putea transporta nuca de cocos în Marea Britanie.

În Seychelles, Coco de Mer este considerat un puternic afrodiziac şi este privit ca un simbol al fertilităţii.

Prinţul William şi Kate şi-au încheiat luna de miere petrecută în Seychelles, după 10 zile, părăsind arhipelagul din Oceanul Indian vineri, potrivit unui comunicat al Casei Regale britanice. Reprezentanţii Casei Regale au declarat că cei doi au avut o vacanţă "memorabilă" în Seychelles, un adevărat paradis, informează people.com.

William şi Kate "s-au bucurat foarte mult de timpul petrecut împreună şi sunt recunoscători guvernului din Seychelles pentru că i-a ajutat să aibă o lună de miere de 10 zile atât de speciale şi memorabile", potrivit comunicatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel