Principesa Margareta, la ceremonia de premiere a turneului Tennis for People

Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României a participat, sâmbătă, 23 iunie, la ceremonia de premiere  a celei de-a doua ediții a turneului „Tennis for People” organizată sub egida Fundaţiei Principesa Margareta a României.

În deschiderea ceremoniei de premiere, găzduită de Clubul Diplomatic din Bucureşti, Ruxandra Dragomir – Preşedinte al Federaţiei Române de Tenis şi Cornel Ilie, membru al trupei muzicale „Vunk” au evoluat într-un meci demonstrativ cu scopuri caritabile.

Principesa Moştenitoare a oferit diplome tuturor celor 32 de jucători amatori înscrişi în cadrul competiţiei, provenind din diverse medii sociale, precum manageri de top, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti sau bloggeri, mulțumindu-le, totodată, pentru gestul lor.

De asemenea, Principesa Margareta le-a mulțumit și sponsorilor oficiali şi organizatorilor pentru susţinerea acestui eveniment caritabil, menit a strânge fonduri vitale pentru 50 de copii aflați în situații de viață dificile. Aceştia fac parte din cadrul Centrului Comunitar Generaţii, unul din programele socio-educaţionale în derulare ale Fundaţiei, care oferă copiilor o masă caldă zilnic, servicii after-school, activități creative și sportive, o tabără de vară, consiliere psihologică și alte servicii sociale pentru familiile lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel