Primul DOCTORAT despre MENAGE a TROIS. Concluziile, NEAȘTEPTATE

Barbatii sunt mai deschisi decat femeile la experiențele sexuale în trei(threesomes sau menage a trois), dar au tendința să fie mai dezamăgiți, potrivit unui sociolog care a cercetat această activitate sexuală.

Dr. Ryan Scoats, care lucrează la Universitatea din Birmingham City, a investigat experiențele sexuale în trei, pentru că dorea să înțeleagă perspectivele acestor persoane.

"Am fost surprins de cât de puține lucruri există în literatura academică, despre threesomes având în vedere bogăția literaturii despre lucruri precum swinging, relații deschise, sau diverse alte tipuri de sex", a declarat Scoats pentru The Independent.

"Având în vedere faptul că un doctorat ar trebui să fie despre extinderea cunoștințelor și a înțelegerii am simțit că subiectul de threesomes poate oferi o oportunitate reală," a continuat el. 

Dr. Scoats a punctat că fenomenul se află  la un punct de cotitură, având în vedere că stigmatul asupra unor astfel de relații pare să dispară. Prevalența filmelor interzise minorilor și a relațiilor care se abat de la norma monogamă au ajutat la "normalizarea" comportamentului a unor experiențe sexuale în trei, sugerează Dr. Scoats.

Un alt studiu din 2016 privind 274 de persoane heterosexuale cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani publicat în "Arhivele comportamentului sexual" a arătat că aproape un sfert dintre bărbați și opt la sută dintre femei au avut o experiență sexuală în trei, în timp ce 82% dintre bărbați și 31% din femei sunt interesate să se încheie într-un trio.

Tinerii, mai predispuși la threesomes

Într-o parte a studiului, dr. Scoats a interogat 30 de studenți de sex masculin: o treime dintre aceștia au avut experiențe în trei din al doilea an de studiu și șase dintre ei care au avut mai mult de o experiență.

Poate că nu este surprinzător că tinerii sunt mai predispuși să aibă astfel de experiențe decât persoanele mai în vârstă, deoarece se află într-o etapă a vieții lor în care interesate să-și exploreze sexualitatea.

Cu toate acestea, Dr. Scoats a fost surprins să afle că unele persoane au avut experiențe sexuale în trei de la  vârsta de 15, 16 și 17 ani.

"Pentru mine acest lucru sugerează că este important să educăm tinerii despre cum să gestionezi aceste experiențe sexuale într-un mod pozitiv, pentru că o vor face oricum ", spune el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel