Prima zi de vizită la Muzeul Antipa, după 2 ani de renovări

muyeul antipa3
muyeul antipa3

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa“ anunţă redeschiderea pentru publicul larg, începând de sâmbătă, după mai bine de doi ani de lucrări de restaurare şi modernizare a expoziţiei permanente.

Muzeul a fost închis în februarie 2009 pentru a demara un amplu proiect de modernizare, instituţia fiind acum gata să-şi primească publicul "în haine noi, cu o expoziţie permanentă modernă, mai interactivă, plină de surprize şi culoare".

În noua formulă, muzeul va avea cinci săli în care se vor proiecta documentare, 66 de infotouch-uri, proiecţii 3D, plasme şi sisteme interactive de prezentare a exponatelor.

Pe lângă expunerea obiectelor sub lumini ori în cadre şi sisteme atrăgătoare, o modificare importantă este cea a conceptului de prezentare, ceea ce înainte era grupat în funcţie de clasificări ori grad de evoluţie, fiind acum prezentat pe bioregiuni.

Recent, Muzeul s-a îmbogăţit cu o originală colecţie de trofee, donate instituţiei de omul de afaceri şi colecţionarul Gheorghe Iaciu.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" poate fi vizitat de marţi până duminică inclusiv în intervalul orar 10,00 - 20,00 (la ora 19,00 intră ultimul vizitator), preţul unui bilet întreg fiind de 20 de lei. Există şi o serie de gratuităţi la muzeul Antipa, pe care le puteţi consulta aici. Lunea muzeul este închis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel