PREMIILE OSCAR 2015. Momente inedite la OSCAR 2015- VIDEO

Spectacolul premiilor Oscar 2015 s-a caracterizat, ca în fiecare an, prin faze amuzante, dar și prin momente pline de emoție. 

PREMIILE OSCAR 2015. În anul 2015, campionul farselor a fost chiar prezentatorul galei, Neil Patrick Harris. Într-o lume a smockingurilor şi rochiilor de seară, el s-a urcat pe scena teatrului Dolby din Los Angeles doar în lenjerie intimă. Actorul a parodiat o scenă din filmul Birdman, în care protagonistul, Michael Keaton, a trebuit să alerge, tot în lenjerie intimă. 

PREMIILE OSCAR 2015. Un alt moment gustat de public a fost asigurat de Jack Black, un alt actor de comedie, aflat pe val la Hollywood.

PREMIILE OSCAR 2015. Organizatorii spectacolului au pus accentul şi pe emoţie. Tim McGraw a cântat ultima melodie a lui Glenn Campbell, un monstru sacru al muzicii country, diagnosticat cu Alzheimer. 

PREMIILE OSCAR 2015. Un moment cu totul aparte a fost omagiul adus de Lady Gaga lui Julie Andrews, vedeta a cărei imagine va fi asociată pentru totdeauna cu filmul Sunetul Muzicii, care a avut premiera în urmă cu 50 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel