Urmărește emisiunea live


Premierul Ponta, pe catwalk, la prezentarea colecției Casablanca

Surpriză la prima prezentare de modă în România a creatoarei Mirela Stelea, soția fotbalistului Bogdan Stelea, organizată la reședința ambasadorului Germaniei la București,  E.S. Dl. Andreas von Mettenheim. Premierul Victor Ponta s-a aflat, aseară, alături de soția sa, Daciana, și de alți invitați - oameni de afaceri, politicieni, ambasadori și vedete din showbiz, la prezentarea colecției "Casablanca", în cadrul galei caritabile a Fundației Scheherezade. Evenimentul a avut drept scop strângerea de fonduri pentru renovarea spitalului de copii “Sf. Maria” din Iași.

[caption id="attachment_314869" align="alignleft" width="252"] Sursa foto: oesurse.ro[/caption]

La prezentarea de modă, în primele rânduri s-a aflat și premierul Victor Ponta, care a urmărit cu atenție parada tuturor pieselor vestimentare din colecția "Casablanca", ascultând, totodată, și aprecierile soției sale, Daciana, scrie agentiadepresamondena.com.

Ulterior, Victor Ponta a felicitat inițiativa Fundației Scheherezade, regretând faptul că “Guvernul e prea sărac”, potrivit pesurse.ro.

Mirela Stelea s-a alăturat pro bono acestei acțiuni, prin asigurarea  prezentării de modă, în timp ce soțul ei, Bogdan Stelea, a oferit spre licitație un tricou de fotbal cu autograf.

Printre cei peste 250 de invitați la eveniment, care au aplaudat colecția realizată de Mirela Stelea s-au numărat, soțul acesteia, Bogdan Stelea, dar și Mihaela Geoană, Luminița Popescu, Tania Budi, DJ Wanda, Ellie White, Doru Tinca, Giulia Nahmany, Daiana Anghel, Oana și Catinca Roman.

Prezentarea Mirelei Stelea, discursul președintei Fundației Scheherezade, Wajiha Haris, și al gazdei evenimentului, Ambasadorul Germaniei la București E.S. Dl. Andreas von Mettenheim, au fost urmate de o cină festivă în cadrul căreia invitații au putut licita obiecte oferite de personalități și să doneze bani, totul cu scopul de a renova în curând spitalul de copii “Sfânta Maria” din Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel