Premieră la Perechea potrivită: trei cupluri într-o săptămână

Raluca Moianu
Raluca Moianu

Săptămâna aceasta, în cele trei zile de difuzare a emisiunii Perechea potrivită – luni, marţi şi miercuri, de la orele 17.00, la TVR 1, s-au format trei cupluri din trei posibile.

„A fost o premieră în emisiune şi, totodată, o bucurie foarte mare pentru toată echipa. Am avut satisfacţia că emisiunea pe care o realizăm îşi îndeplineşte cu brio scopul. Şi anume, acela de a le oferi celor care sunt singuri şi nu reuşesc să-şi găsească perechea şansa de a cunoaşte persoane noi. S-au mai format cupluri în emisiune, dar niciodată trei din trei” declară Raluca Moianu, gazda emisiunii Perechea Potrivită.

Nicoleta din Constantă, în vârstă de 33 de ani, divorţată şi cu un copil, a anunţat încă din prima zi de emisiune că Francisc (44 ani, necăsătorit, fără copii, Timişoara, întreprinzător) este omul pe care-l aştepta. În cele trei zile în care au avut ocazia să se cunoască cei doi au stat numai cu ochii lipiţi unul de celălalt de parcă s-ar fi cunoscut de-o viaţă.

Julieta (43 ani, divorţată, fără copii, din Zalău) l-a găsit pe Romeo în persoana lui Mihai (din Hunedoara, 45 ani, divorţat, 3 copii), amândoi fiind foarte veseli, puşi pe poante tot timpul şi compatibili din multe puncte de vedere.

Cea de-a trei concurentă, Monica din Bucureşti (35 ani, divorţată, cu un copil ) s-a lăsat cucerită şi sărutată în emisiune de George, cameraman-fotograf profesionist din Bucureşti (43 ani, divorţat, un copil).

Cele trei cupluri formate au fost premiate cu câte un weekend la munte, unde vor avea ocazia să se cunoască mai bine şi să decidă dacă au luat deciziile potrivite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel