Premieră în București: S-a deschis garajul de biciclete

Premieră în București: A fost deschis primul garaj de biciclete din Capitală.

Venirea toamnei şi a variaţiilor de temperatură impune luarea unor măsuri de protecţie a bicicletei. Printre consumabilele cel mai des folosite în această perioadă se vor număra lubrifianţii (uscat sau umed), vasilina şi soluţiile profesionale de spălat. Și pentru că ploaia şi vântul se înteţesc ameninţător, colecţia de accesorii va trebui şi ea actualizată. Deci trebuie să iei în calcul o pereche de apărători împotriva noroiului şi a apei de pe carosabil, ca tu să ajungi curat şi uscat la destinaţia dorită.

Dacă toate aceste lucruri îţi dau dureri de cap şi preferi să laşi deoparte bicicleta până la primăvară, încearcă experienţa primului garaj de biciclete.

Cu VeloGaraj, bicicleta va fi ferită din calea hoților iscusiți, care reușesc să dea lovituri pe casa scării blocurilor, în subsoluri, boxe, spălătorii sau orice spațiu pe care îl credeai cândva sigur. Pe lângă depozitarea în siguranţă, ai şi o revizie tehnică completă la preţuri avantajoase. Cu acest serviciu complet de întreţinere şi depozitare, bicicleta ta va trece iarna în condiţii optime pentru prima ieşire la plimbarea de primăvară.

VeloGaraj este un produs conceput de Veloteca, magazin de biciclete din Bucureşti, care aduce în acelaşi loc peste 30 de branduri cunoscute de producatori (Cross, Corratec, Contec, Slime, KMC şi multe altele). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel