Predicții pentru 2014 ale specialiștilor în astrologie, numerologie şi tarot

astrograma
astrograma

Unii dintre cei mai reputați specialişti în astrologie, numerologie şi tarot au oferit predicții legate de anul 2014.

Dacă anul 2013 a fost plin de conflicte, cel care a debutat ieri nu va fi nici pe departe mai liniştit, dar măcar va permite soluţionarea unor probleme, potrivit predicţiilor făcute de unii dintre cei mai reputaţi specialişti în astrologie, numerologie şi tarot, relatează cotidianul spaniol Abc, scrie România TV.

Clarvăzătoarea Esperanza Gracia, expertă în numerologie, spune că anul 2014 stă sub semnul numărului magic 7, care atrage norocul. Această cifră prevesteşte împliniri, reconcilieri şi este de bun augur pentru noi începuturi și justifică puterea acestui număr prin faptul că sunt 7 planete, săptămâna are 7 zile, iar curcubeul are 7 culori.

Tot Gracia, făcând apel la astrologie, este de părere că intrarea planetei Jupiter în semnul Leului la 16 iulie va aduce mari schimbări: "Va trebui să fim atenţi la semnele subtile din partea destinului, care, chiar dacă par să ne îndepărteze de obiectivele noastre, ne vor conduce pe calea cea bună". Potrivit specialistei, cele mai favorizate vor fi semnele de foc precum Berbecul, Leul şi Săgetătorul.

2014, criză profundă, dar bunătatea va triumfa

Nu aceeași părere o împărtășește Virginia Toro, astrolog din Malaga, care susține că 2014 va fi "anul conflictului". Dacă 2013 a fost anul crizei economice, noul an va aduce o veritabilă criză din cauza puterii şi a banilor. Criza va fi profundă, dar bunătatea va triumfa, afirmă ea. Aceeași Toro spune că vor fi și dezastre naturale, mai ales în Pacific, dar și multe explozii solare și unde magnetice mari, care vor genera cutremure și tsunami.

Harta lumii se va schimba în 2014 

Joy Ayad, considerată în Egipt drept regina profeţiilor, este convinsă că 2014 va aduce o schimbare pe harta lumii. "În timp ce Rusia va câştiga greutate politică, SUA şi China vor slăbi. Cetăţenii din Arabia Saudită trebuie să fie atenţi pentru că îi aşteaptă o mare inundaţie în viitorul apropiat". Nu în ultimul rând, Joy Ayad prevesteşte că Rusia va trebui să facă faţă unor atacuri teroriste foarte puternice. Tot ea susţine că în 2014 se vor produce numeroase cataclisme naturale în diverse colţuri ale lumii.

Ce țară va câștiga CM din Brazilia

Predicții s-au făcut și în legătură cu un eveniment important al anului 2014, Campionatul Mondial de fotbal, care se va desfășura în Brazilia. Astfel, specialista braziliană în tarot Marcia Fernándes afirmă cu tărie că trofeul va reveni Germaniei, în timp ce o compatrioată a sa, Serena Salgado, este mai puțin pesimistă, deoarece susține  că Brazilia are unele posibilităţi de a dobândi râvnitul titlu de campioană a lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel