Prasonisi, surf în... Paradis!

Superba plaja Prasonisi, din cel mai sudic punct al insulei Rhodos, are o pozitie speciala: aici Marea Egee se intalneste cu Mediterana. Nu rata spectacolul unic dat de valurile ce se izbesc unele de celelalte.

La Prasosini sunt doua dintre cele mai impresionante plaje de pe insula Rhodos. Doua golfulete nisipoase, separate de o insula mica la care poti ajunge inot sau pe jos. De o parte, apa este calma, calda, perfecta pentru inot, de cealalta parte adie mai tot timpul un vant puternic, un paradis pentru surferi, in special in lunile iulie si august. Amatorii de sporturi nautice au la dispozitie o multime de centre de inchiriat placi de surf si costume de neopren.

Daca nu stii inca sa manevrezi placa de surf pe valurile inspumate, nicio problema: exista centre cu instructori experimentati, care te vor initia in secretele acestui sport minunat si spectaculos. Dar chiar daca nu esti un impatimit al surfului, e o placere sa stai pe plaja, sa privesti spectacolul oferit de surferi si sa admiri peisajul magnific.

Dupa atata miscare, sigur ti se va face foame. La Taverna Farului poti savura delicioasele mancaruri grecesti. Testeaza diversele preparate din peste proaspat, caracatita, calamar, homari, raci si multe fructe de mare, toate preparate la gratar. Nu esti amator de peste si fructe de mare? Atunci incearca mezes, celebrele aperitive grecesti, friptura de vita si marea varietate de salate proaspete, cu nelipsitul tzatziki alaturi. Aici se serveste si micul dejun, asa ca dimineata, in drum spre plaja, poti face o scurta oprire. Ce poate fi mai incantator si relaxant decat sa admiri soarele cum se ridica pe cer, marile ce se unesc parca intr-un sarut si sa ai alaturi o cafea greceasca, aromata, preparata la ibric dupa toate regulile artei?

In concluzie, Prasonisi este un loc pe care trebuie sa-l vizizezi. Este complet diferit in comparatie cu alte locuri de pe insula Rhodos. Este unic si uimitor, ai sentimentul ca esti pe o insula exotica de la capatul lumii, nu pe una greceasca...

Rhodos, Hotel Alia Mare 4* - de la 280 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu All Inclusive, asistenta turistica. Agentia Mareea, www.mareea.ro tel. 021 / 9988 Call Center.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel