Povestea unui supraviețuitor. Ravi, cățelul care vorbește cu privirea

Ravi este un cățel care a trecut prin momente cumplite, iar acum are nevoie de un stăpân care să-i ofere puțină afecțiune.

VEZI ȘI: Prietenie neașteptată între o pisică și un iepure-VIDEO incredibil

Ravi este un câine comunitar care până nu demult s-a aflat între viață și moarte. Jurnalista Teodora Gheorghe îi prezintă povestea micuțului patruped care a fost accidentat de o mașină și lăsat în drum, plin de sânge, de către șoferul care a plecat în viteză.

VEZI ȘI: Veverița care bate o pisică-VIDEO amuzant


"Din fericire, un bun samaritean îl ajută să ajungă la cel mai apropiat cabinet veterinar. Acolo este operat de urgență pentru a i se opri hemoragia. Când ochii i se închid ușor sub efectul anesteziei, reușește să își așeze capul pe mâna salvatorului, mulțumindu-i cu o ultimă suflare asemănătoare unui oftat. Nimeni nu știe dacă va supraviețui, nu pare să facă mari progrese. Are oasele frânte și cel mai probabil va rămâne paralizat.

După două zile este mutat la un alt cabinet. Deși este slăbit și nu se poate mișca, câinele se mândrește cu o identitate: îl cheamă Ravi, care în limba hindi înseamnă „soare". Cu toții speră că soarele va răsări și pe străduța lui. Îl așteaptă o altă intervenție dificilă la una din lăbuțele din față. La finalul ei, răsuflăm ușurați. Contrar așteptărilor, Ravi se transformă subit într-un vulcan de iubire și entuziasm. Ba face chiar trăznăi, șterpelind pătura unui coleg de suferință și lătrând la muște.

Vestea-minune apare și ea: Ravi nu mai trebuie să facă operație la membrele anterioare și NU va rămâne paralizat cum s-a crezut inițial, existând șanse foarte mari să meargă pe toate cele patru lăbuțe în mai puțin de o lună.

Azi, el sfidează toate pronosticurile și se zbenguie fericit pe toate cele patru lăbuțe.
Din păcate, una din dorințele lui Ravi rămâne încă neîmplinită. El ar vrea ca cineva să-i ofere o căsuță și să-i spună: EȘTI AL MEU", spune Teodora Gheorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel