Poliţişti păcăliţi de o maşină "parcată" neregulamentar

O maşină sculptată în zăpadă pe o stradă din Montreal i-a indus în eroare pe poliţiştii canadieni.

Membrii unui echipaj de poliţie din Montreal au rămas uimiţi când au vrut să scrie un proces-verbal de contravenţie pentru un vehicul parcat neregulamentar, dar au constatat că maşina este de fapt... o sculptură din zăpadă, informează site-ul lexpress.fr.

Simon Laprise, un artist canadian din cartierul Ahuntsic-Cartierville, situat în nordul Montrealului, le-a jucat o farsă poliţiştilor. Potrivit Radio-Canada, cu câteva zile în urmă, Laprise a sculptat o maşină din zăpada căzută din abundenţă în Montreal.

Artistul a avut ideea strălucită de a o amplasa pe un loc unde parcarea era interzisă. I-a luat patru ore, însă rezultatul a fost atât de uimitor, încât membrii unui echipaj al poliţiei din Montreal s-au apropiat de vehicul pentru a lăsa un proces verbal pentru parcare neregulamentară.

pacaleala politisti, masina parcata neregulamentar

''Ne-aţi făcut seara mai frumoasă!'', au scris poliţiştii cu simţul umorului pe un bileţel pe care l-au lăsat pe ''maşină'', după ce şi-au dat seama că au de-a face cu o farsă. În scurt timp, întâmplarea a făcut înconjurul internetului.

''Am rămas surprins de interesul pe care l-a declanşat, nu este totuşi prima oară când fac asta'', a declarat artistul Simon Laprise pentru Radio-Canada.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14