Poliţişti păcăliţi de o maşină "parcată" neregulamentar

Descriere foto:

O maşină sculptată în zăpadă pe o stradă din Montreal i-a indus în eroare pe poliţiştii canadieni.

Membrii unui echipaj de poliţie din Montreal au rămas uimiţi când au vrut să scrie un proces-verbal de contravenţie pentru un vehicul parcat neregulamentar, dar au constatat că maşina este de fapt... o sculptură din zăpadă, informează site-ul lexpress.fr.

Simon Laprise, un artist canadian din cartierul Ahuntsic-Cartierville, situat în nordul Montrealului, le-a jucat o farsă poliţiştilor. Potrivit Radio-Canada, cu câteva zile în urmă, Laprise a sculptat o maşină din zăpada căzută din abundenţă în Montreal.

Artistul a avut ideea strălucită de a o amplasa pe un loc unde parcarea era interzisă. I-a luat patru ore, însă rezultatul a fost atât de uimitor, încât membrii unui echipaj al poliţiei din Montreal s-au apropiat de vehicul pentru a lăsa un proces verbal pentru parcare neregulamentară.

pacaleala politisti, masina parcata neregulamentar

''Ne-aţi făcut seara mai frumoasă!'', au scris poliţiştii cu simţul umorului pe un bileţel pe care l-au lăsat pe ''maşină'', după ce şi-au dat seama că au de-a face cu o farsă. În scurt timp, întâmplarea a făcut înconjurul internetului.

''Am rămas surprins de interesul pe care l-a declanşat, nu este totuşi prima oară când fac asta'', a declarat artistul Simon Laprise pentru Radio-Canada.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24