Poliță-record de asigurare în România, pentru spectacolul finalei Europa League

Festivitatea de deschidere a finalei Europa League, care se va desfășura miercuri pe Arena Națională din București este asigurată printr-o poliţă-record în România în valoare de 6,2 milioane euro de către compania Certasig, încheiată prin intermediul Leader Team Broker.

Polița de asigurare pentru spectacolul de deschidere al finalei Europa League, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, programată în această seară, de la ora 21.45, în valoare de 6,2 milioane de euro, este cu peste 1 milion de euro mai scumpă decât deţinătoarea anterioară a recordului, aferentă reprezentaţiei oferite de Cirque du Soleil, încheiată pentru 5 milioane de euro.

"Suma asigurată a poliţei este de 6,2 milioane de euro şi acoperă riscuri precum daune către terţi, accidente de persoane, daune materiale, practic tot ceea ce s-ar putea întâmpla în timpul festivităţii de deschidere a finalei Europa League. Este o festivitate complexă, fiind implicate peste 500 de persoane", a declarat, pentru NewsIn,. Razvan Rusu, managing director, Leader Team Broker, o companie înființată în 2007 și care deține sucursale în mai multe orașe din România.

Compania CertAsig este deținută majoritar,  din decembrie 2007, de Royalton Capital Investors II, un fond european de investiții specializat pe achiziționarea și dezvoltarea companiilor orientate spre segmentul de servicii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel