”Poftiți în vacanță”. Nicolai Tand, chef pentru 30 de copii

O adevărată sărbătoare este și în tabăra lui nea Mărin.

Nicolai Tand, Andreea Bălan și soțul ei George Burcea, Vica Blochina și Liviu Vârciu sunt invitați în cadrul show-ului ”Poftiți în vacanță”, difuzat diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Nicolai Tand, unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România, a pregătit masa pentru cei peste 30 de copii veniți pentru prima dată în viață într-o vacanță, iar micuții au fost extrem de încântați de faptul că le-a gătit o vedetă.

”Am mâncat cea mai bună mâncare, ne-a gătit o vedetă. A fost delicios, suntem tare bucuroși”, au spus copiii după ce au gustat din preparate.

Chiar dacă este un chef de renume, Nicolai Tand recunoaște că până și el a avut emoții să gătească pentru așa mulți copii.

”Nu-i chiar așa floare la ureche să pregătești repede masa pentru zeci de copii. Și unde mai pui că îi mai trimitea nea Mărin și pe ăștia mici, să mai pună un pic de presiune”, spune Nicolai Tand.

Vica Blochina a fost atât impresioantă de felul cum lucrează colegul său de emisiune, încât și-a exprimat convingerea că restul invitaților mai mult l-au încurcat în bucătărie. 

”Eu cred că eram prea mulți în bucătărie, cred că dacă-l lăsam pe Nicolai singur se descurca mai bine decât cu noi. El a fost conducătorul nostru în bucătărie, e cel mai bun”, mărturisește Vica Blochina.

”Nicolai dacă nu se trezește să gătească, nu se poate. Nea Mărin i-a zis să nici nu vină în bucătărie, dar pentru el gătitul reprezintă viața în sine. A zis că e și el părinte, trebuie să le facă masa copiilor”, spune și Andreea Bălan.

Emisiunea ”Poftiți în vacanță” va fi difuzată diseară de la ora 20.00 la Antena 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel