PNL, schimbări majore la vârful partidului. Ce spune Chirieac

PNL demarează schimbărrile la vârful partidului. Astfel Marian Petrache, Teodor Atanasiu și Anca Boagiu vor face un pas înapoi, pentru ca  Ilie Bolojan și Cătălin Predoiu  să iasă în față, informează evz.ro.

Liberalii sunt în pragul unei schimbări majore, după ce au aflar rezultatele unui sondaj pentru candidații de la Capitală.

La Consiliul Național de vineri, liberalii vor marca, oficial, mai multe mișcări importante. Secretarul general al PNL, Marian Petrache, va fi înlocuit, cel mai probabil, cu primarul de Oradea, Ilie Bolojan, fost secretar general al Guvernului Tăriceanu. Din câte se pare va fi un singur secretar general al partidului.

Și Gheorghe Flutur, celălalt secretar general al partidului, din vechiul PDL, se va retrage din funcție. Acesta este candidat la șefia CJ Suceava.

Pentru că PNL va obține funcția de secretar general al partidului, în compensare, lui Cătălin Predoiu i s-a oferit funcția de președinte al PNL București. Cei doi co-președinți ai filialei, Teodor Atanasiu și Anca Boagiu, se vor retrage.

[citeste si]

Analistul Bogdan Chirieac este de părere că cei care pleacă din PNL sunt cei care au demonstrat că "nu au construit bine partidul. Se constată următorul fenomen: la PSD, reforma partidului a făcut-o  Justiția, la PNL reforma se face politic prin retragerea  liderilor cu probleme.

Ce s-a întâmplat la PSD prin intermediul Justiției, în madatul domnului Ponta, iată se întâmplă politic și civilizat acum la PNL sub conducerea președintelui Klaus Iohannis", a mai declarat Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel