Plaja din Mamaia a fost plină în acest week-end de vedete

Laura Cosoi la mare
Laura Cosoi la mare

Spectacol de frumuseţe la mare. Vedetele au fugit de căldura din Capitală şi au umplut plaja din Mamaia. Jurnaliştii le-au fotografiat pe Monica Bârlădeanu, Amalia Năstase, Veronica Paşcu sau Geanina Varga în timp ce stăteau la plajă.

Zilele acestea ,Mamaia a devenit capitala fitelor după ce s-a umplut de vedete autohtone. Cancan a surprins-o pe actriţa Monica Bârlădeanu, împreună că un barbat pe un sky jet şi pe plajă. Plaja a împărtit-o cu Veronica Paşcu, fiica fostului ministru al Apărării Ioan Mircea Paşcu, cu manechinul Geanina Varga sau Marina Dina, informează Realitatea.

Tot la Mamaia a fost suprinsă şi Amalia Năstase care se bronza alături de fetiţele sale. Jurnaliştii mai scriu că alături de fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase era şi Răzvan Vasilescu, iubitul său.

Şi liderul formaţiei Direcţia 5, Marian Ionescu a dat capitala pe plaja din Mamaia. Aceasta a fost surpins alături de noua sa cucerire.

Laura Cosoi a fost şi ea surpinsă de fotografi în costum de baie. E drept nu pe plajă ci la piscină, unde s-a dus să se bronzeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel