Pisică obeză, de 15 kilograme, pusă la regim

sponge_bob
sponge_bob

Cu o greutate de aproape 15 kilograme, pisica Sponge Bob riscă să devină cea mai grasă felină din lume, însă angajații adăpostului care o au în grijă i-au pus la punct o dietă specială de alimentație și un program adecvat de exerciții, pentru a nu se îmbolnăvi.

Pisica Sponge Bob a fost găsită abandonată pe străzile din New York. Foarte plăcută din cauza asemănării cu personajul animat Puss in Boots din filmul Shrek al Treilea, Sponge Bob are și un mic defect. Din cauza greutății excesive, ea nu se mai poate spăla singură, scrie Daily Mail.

Mai mult, obezitatea îi pune și sănătatea în pericol, de aceea angajații de la adăpostul Animal Haven din New York, unde se află felina supraponderală, i-au stabilit un program special de exerciții, completat și cu dietă echilibrată, astfel încât Sponge Bob să revină la o greutate normală în opt luni.

Cei care au grijă acum de Sponge Bob suspicionează că stăpânul felinei, fiind bolnav, îi dădea saci de mâncare uscată şi o lăsa să mănânce cât doreşte, fără să conștientizeze că îi pune sănătatea în pericol.

Sponge Bob nu este singura felină cu greutate exagerată. Meow, din Santa Fe, Mexic, avea cu trei kilograme mai mult decât Sponge Bob, însă din cauza complicațiilor de sănătate cauzate de kilogramele în plus, ea a decedat luna trecută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel