Pescar împușcat mortal de un poliţist

Mal Prut
Mal Prut

Un pescar din Galați a fost împuşcat din greşeală de un comisar pe marginea unui lac. Amândoi se aflau pe lac, iar poliţistul trăgea cu arma după păsări. Numai că un glonţ l-a nimerit pe pescar care a murit pe loc, relatează 

Bărbatul împușcat pescuia pe o baltă privată de pe malul râului Prut. Ofiţerul, aflat şi el în zonă, trăgea cu o armă de vânătoare înspre păsările de pe lac, iar unul dintre gloanţe l-ar fi nimerit pe pescar direct în piept, provocând decesul acestuia.

Surprinzător, medicii chemați de urgență au transportat cadavrul omului acasă și au spus familiei că bărbatul a făcut infarct. Când au vrut să îl spele, rudele au descoperit că mortul avea o mare gaură în piept.

Parchetul a început o anchetă care se anunţă lungă şi anevoioasă. Ofiţerul care a tras cu arma este vicepreşedintele AJVPS Galaţi şi şeful Biroului Imigrări Galaţi.

"Într-adevăr, ieri, procurorul criminalist a cercetat o moarte suspectă în Galaţi, petrecută în zona lacului Cavadineşti. Victima se numeşte Cristian Lovin, în vârstă de 43 de ani, care se afla la pescuit împreună cu un prieten. Moartea acestuia, s-a stabilit în urma autopsiei, că a fost cauzată de un glonţ, respectiv uneim plăgi împuşcate, care i-a afectat lobul plămânului stâng şi a penetrat coloana vertebrală", a declarat Liliana Istrate, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi pentru RomâniaTv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel