Personajul interpretat de Charlie Sheen în "Doi bărbaţi şi jumătate" va muri

doi barbati si jumatate
doi barbati si jumatate

Personajul interpretat de Charlie Sheen în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" - burlacul afemeiat Charlie Harper - va muri la reluarea show-ului pe micile ecrane, fiind introdus în schimb Potrivit site-ului TMZ, fratele lui Charlie Harper, Alan, şi fiul acestuia din urmă, Jake, vor afla că Harper a murit, iar ecranele televizoarelor vor fi negre timp de un minut sau două.

Ashton Kutcher îl va înlocui pe Sheen ca actor în rol principal în "Doi bărbaţi şi jumătate", însă va interpreta un alt personaj. Kutcher a spus că se simte ca şi cum ar fi "câştigat la loterie". "Cred că niciodată, în 13 ani de carieră, nu am primit atâtea telefoane şi e-mail-uri de felicitare. S-ar crede că am câştigat la loterie sau ceva de genul acesta, ceea ce s-a cam întâmplat. Am cea mai bună slujbă din showbiz şi sunt extraordinar de bucuros pentru asta", a spus el.

Actorul Charlie Sheen, concediat în februarie din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", va reveni în televiziune într-un show creat "cu el şi pentru el", urmând să semneze un contract în acest sens săptămâna aceasta, potrivit unei surse citate de contactmusic.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel