Patru sfaturi pentru a scăpa de răceală într-o oră

Cea mai bună cale de a elimina răceala încă de la primele simptome este un tratament agresiv care stimulează sistemul imunitar.

De multe ori răceala poate fi prevenită cu puţină atenţie şi grijă pentru sistemul imunitar. Cea mai bună cale de a elimina răceala încă de la primele simptome este un tratament agresiv care stimulează sistemul imunitar şi elimină cât mai repede virusurile din organism, scrie eva.ro.

Supă de pui

Carnea de pui fiartă conţine cele mai importante proteine necesară corpului pentru lupta cu răceală. Dacă aduagi şi câteva legume, obţii un amestec puternic de proteine, vitamine şi minerale, bază pentru orice tratament rapid împotriva răcelii.

Duş fierbinte cu aburi

Lasă apa fierbinte să curgă timp de câteva minute cu uşa de la baie închisă şi fă apoi un duş fierbinte cu aburi. Curăţarea căilor respiratorii este mai rapidă, iar aburii inhalaţi pot ameliora şi simptomele de la nivelul gâtului şi al ochilor.

Gargară cu apă sărată

Curăţarea sinusurilor cu apă sărată este o metodă la care apelează puţini, însă gargara cu apă sărată este mult mai puţin neplăcută şi ajută la eliminarea virusurilor din gură şi din gât. Amestecă o linguriţă de sare de bucătărie cu o ceaşcă de apă foarte caldă pentru a obţine lichidul cel mai eficient.

Glutonat de zinc

Zincul este unul dintre cele mai bune remedii simple împotriva răcelii. Medicamentele cu gluconat de zinc, fie sub formă de comprimate de supt sau de spray-uri pentru gât sunt recomandate de la primele simptome.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel