Patru obiceiuri proaste care îmbătrânesc pielea cu ZECE ani- Studiu

riduri
riduri

Echipa de cercetare condusă de doctorul Andrew Mayes a arătat că pielea persoanelor care au un stil de viață nesănătos poate arăta cu zece ani mai bătrână decât pielea persoanelor cu un stil de viață sănătos.  

Îți place bronzul și stai la plajă? Fumezi? Mănânci rar fructe și uiți să-ți hidratezi pielea? Rezultatele sunt vizibile mai ales la nivelul pielii care poate îmbătrânii chiar și cu zece ani. Pielea a 585 de femei din Marea Britanie, Spania și China au confirmat-o. Studiul arată că îmbătrânirea pielii este aceeași indiferent de mediul de viață și tipul de piele, scrie Daily Mail

Doctorul Andrew Mayes, care a condus studiul cu privire la îngrijirea pielii, a spus: "Știam deja că genetica contează aproximativ 50%, dar nu știam cât contează stilul de viață". A adăugat că a fost suprins de faptul că stilul de viață își pune amprenta asupra îmbătrânirii într-un procent de 33%. La studiu au participat femei cu vârste cuprinse între 45 și 75 de ani din Marea Britanie, între 30 și 70 din Spania și între 25 și 70 din China. Cercetarea s-a realizat pe parcursul a opt ani.

Echipa de cercetare gradul de îmbătrânire al persoanelor cu un stil de viață sănătos cu cel al persoanelor cu un stil de viață nesănătos și a ajuns la concluzia că diferența este de 10 ani și 4 luni. Doctorul Mayes a spus "La prima vedere nu ne-a venit să credem, dar rezultatele erau acolo în fața noastră- femeile cu un stil de viață sănătos păreau mult mai tinere decât cele cu un stil de viață nesănătos".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel