Patru militari români, printre care și o femeie, răniți în Afganistan

militari_romani_afganistan
militari_romani_afganistan

Patru militari români au fost răniţi, duminică, în jurul orei 12:00 (ora României) în Afganistan, printre victime fiind și o femeie. Potrivit MApN, totul a pornit de la explozia unei anvelope, care a provocat răsturnarea vehiculului militar.

Cei patru militari răniți aparțineau Batalionului 2 Manevră "Yellow Scorpions", iar în timpul incidentului, aceștia executau o misiune de patrulare pe autostrada A1, în provincia Zabul din Afganistan. În urma exploziei unei anvelope, maşina de luptă a grupei de infanterie de tip MRAP în care se aflau s-a răsturnat.

Cei patru militari răniți sunt plutonierul-major Dorin Segedi, şi caporalii clasa a III-a Sorin Bănulescu, Sergiu Ola şi Elena Cristina Marin, care, după acordarea primului ajutor la faţa locului, au fost evacuaţi de urgenţă la spitalul din baza militară Apache.

Răniții sunt, la această oră, în afara oricărui pericol şi sunt monitorizaţi de personal medical de specialitate, informează site-ul MApN.

Alături de conducerea unităţii militarilor, conducerea Ministerului Apărării Naţionale urmăreşte cu atenţie evoluţia stării de sănătate a acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel