Patricia Nedelea, iUmor. Delia vrea să o angajeze. Bendeac: Incredibil

Patricia Nedelea, antropoloaga ce repară mașini și recită poezii, l-a cucerit pe Mihai Bendeac care a aplaudat-o îndelung. Deși are un chip de înger, când și-a început numărul, toată lumea a rămas cu gura căscată - fizicul nu avea nicio legătură cu prestația.

Pentru numărul de pe scena "iUmor", Patricia Nedelea a ales să recite o poezie, pe negativul unei piese de la trupa "Paraziții". Surprizele au continuat apoi, după ce Patricia a mărturisit că a fost și actriță, iar de-a lungul anilor a acumulat cunoștințe în domenii care de care mai diverse.

"Am atât de multe diplome încât nu mi-e teamă de ziua în care rămân fără hârtie igienică, antropologie, istoria renașterii, jurnalism, engleză, actorie, lingvistică română și feminism. Adevărul este că eu scriu cărți și una dintre acestea, pe acare acum o public, este una comică, în care personajul principal ascultă această melodie în căști", a zis Patricia Nedelea.

Mihai Bendeac a spus că numărul tinerei este favoritorul său.

[citeste si]

"Mă jur că, din acest sezon, acesta este numărul meu favorit. Pe cuvântul meu de onoare! Nu este cel mai bun număr, nu este nici pe departe cel mai comic număr, dar este numărul meu favorit din alte considerente. Era atât de vaporoasă, atât de timidă... A fost o discrepanță extraordinară între aparență și ceea ce livra. Mi s-a părut incredibil de special. Cred că a fost una dintre cele mai frumoase întâlniri pe care le-am avut aici", a zis Mihai Bendeac la iUmor.

Delia a spus că Patricia Nedelea este foarte bună. "V-ați gândit să o angajați la iUmor? Vă mai scrie niște chestii", a zis jurata.

Apoi, după numărul Patriciei Nedelea, Mihai Bendeac a scris pe Facebook: "Patricia, am promis! Plecăciuni. Te ador! Dar trebuie să menționez și întoarcerea lui Dumitraș, de la "Fără Zahăr". Nu știu dacă se va difuza azi și întoarcerea lui, însă și acela e un moment unic în istoria acestui blestemat iUmor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel