Pastilele pentru dureri de cap ne fac rău

pastilele pentru dureri de cap ne fac rau
pastilele pentru dureri de cap ne fac rau

Sute de mii de oameni suferă de dureri de cap provocate de pastile, avertizează experții. O persoană din 50 se simte mai rău tocmai din cauza pastilelor care ar trebui să îi aline durerile.

[gallery]

Cel mai mare pericol îl reprezintă aspirina, paracetamolul sau ibuprofenul luate mai multe zile la rând pentru a calma durerile de cap. Experții britanici de la Institutul pentru Sănătate și Excelență Clinică spun că dacă luăm prea multe pastile, creierul nostru devine mai sensibil la durere și suntem predisupuși la dureri și mai intense.De multe ori oamenii intră într-un cerc vicios: dacă durerile de cap devin mai puternice iau și mai multe pastile, iar starea lor se înrăutățește.

Milioane de oameni suferă de dureri de cap severe, iar experții de la Institutul de Sănătate și Excelență Clinică sunt îngrijorați că doctorii nu dau diagnosticul corect și nu oferă cel mai bun tratament și prescriu prea  ușor pastile puternice care dăunează sănătății. Pacienții ar putea să scape de dureri mai ușor și mai sănătos prin tratamente naturiste sau acupunctură. Este contraindicat să luăm pastile pentru dureri mai mult de 10 zile pe lună pentru că ne dereglam sistemul imunitar și devenim mai sensibili la durere, conform medicilor specialiști de la Institutul pentru Sănătate și Excelență Clinică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel