Parfumul lui Kate din ziua nunţii, epuizat în magazine. Află cine este creatorul

kate-middleton-3-300x400
kate-middleton-3-300x400

Clarence House a dat publicităţii numele parfumului purtat de viitoarea ducesă de Cambridge în ziua nunţii. În câteva minute de la anunţ, sticluţele de parfum fără renume a dispărut  din magazine şi listele de aşteptare s-au întins automat pe două săptămâni.

Comezile pentru parfum vin din zeci de tari, dar mai ales din Statele Unite

Se numeşte "White Gardenia Petals" de la Illuminum, una din liniile de parfumuri ale fostului hair stylist Michael Boadi, ce la vremea lui a pregătit apariţiile pe catwalk ale unor modele de top precum Kate Moss şi Naomi Campbell. Deşi relativ necunoscut, parfumul nu e chiar ieftin, o sticluţă de 50 de ml costând 70 de lire sterline, acestea epuizându-se cu viteza luminii din magazine după ce purtătorul de cuvânt al Clarence House i-a rostit numele. Disponibile mai sunt dor volumele duble, comandabile în Statele Unite, scrie dailymail.co.uk. "Comenzile ne vin din zeci de ţări, dar mai ales din Statele Unite", spune extraordinar de încântat purtătorul de cuvânt al Illuminum, Michael Donovan, "e un răspuns fenomenal din toată lumea".

Brandul Illuminum a fost lansat în 2007, nefăcând mare impresie cumpărătorilor de parfumuri, dar acum steaua lui a răsărit şi nimic nu o mai poate împiedica, cel puţin o vreme, să strălucească mai tare decât cele mai mari şi mai cunoscute. "White Gardenia Petals" e un parfum floral delicat, cu note de vârf din nucă de cocos, note de mijloc de ylang ylang şi iasomie şi un final de lemn de ambră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel