Părerea ta despre Black Friday: afacere sau țeapă? Votează online. Spune ce ai cumpărat

black-friday
black-friday

Reducerile de Black Friday diferă de la țară la țară, ca volum al discount-ului. De exemplu, în Statele Unite ale Americii, se găsesc mai multe produse cu reduceri de peste 50% decât în România. Indiferent de țară, Black Friday are în comun un lucru: aglomerația. Postează un comentariu în care să ne povestești experiența ta din Vinerea Neagră. Ce produs ai cumpărat, cât de mulțumit ești? Votează online: este Black Friday o afacere pentru client, pentru magazin sau o țeapă?

Aglomerație și îmbulzeală în magazine, servere căzute la magazinele online. Și într-un caz și în celălalt se lasă cu nervi și astfel oamenii ajung să regrete că au decis să facă cumpărături de Black Friday. Cei mai norocoși ( în astfel de situații nu putem vorbi decât de noroc) apucă să-și cumpere produsul dorit și spun că vor reveni la anul. Ceilalți sunt de părere că totul este o afacere pentru companii.

În Statele Unite ale Americii, lumea s-a călcat în picioare la propriu pentru un aparat foto care costa 400$, în loc de 800$, sau pentru un televizor care costa 179$, în loc de 330$.

În România a fost la fel. Magazinele online au picat pentru că nu au mai putut rezista la milioanele de cumpărători care s-au înghesuit pentru un ciocan rotopercutor care nu mai costa 600 de lei, ci 300, pentru un aparat foto care nu mai costa 2000 de lei ci 1000 sau pentru un televizor care a costat 1.300 de lei, iar acum costă 1000 de lei.

Black Friday în cifre

Flanco a vândut 40 de produse pe minut. Până la ora 12, 4.800 de produse au fost vândute.

La Evomag, toate tabletele Samsung, LCD-urile LG şi Smartphone-urile Samsung au avut reduceri de 50% și s-au vândut în primele 3 minute. Peste 80% din stoc a fost epuizat până la ora 12:00.

Emag a înregistrat vânzări de 4 milioane de euro. Până la ora 13, site-ul a înregistrat 700.000 de vizitatori unici. În momentul de vârful se aflau pe site 100.000 de oameni, ceea ce a făcut ca site-ul să cadă.

[poll id="2"]

Stimați cititori, avem rugămintea de a nu posta numele magazinelor indiferent daca aveti o părere bună sau proastă despre ele. Toate numele de magazine vor fi șterse!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel