Papagal vorbitor de limba engleză știe spaniola la patru ani de la dispariție

Stăpânul unui papagal vorbitor a rămas uluit la patru ani de la dispariția păsării sale care știa să pălăvrăgească în limba engleză.  

Britanicul Darren Chick a avut o mare surpriză în momentul în care papagalul său, dispărut în urmă cu patru ani, s-a întors la el. Mai mult chiar, papagalul, numit Nigel, nu mai vorbea deloc în engleză, ci... în limba spaniolă. 

Un veterinar din California l-a confundat pe Nigel cu papagalul său gri, dar când a verificat seria microcipului a descoperit că proprietarul său, un britanic, se află la sute de kilometri distanță, scrie The Telegraph, potrivit Digi 24.

Pe unde a umblat Nigel în toți acești ani în care a fost dat dispărut nu se știe, însă acum pasărea trebuie să se readapteze cu stăpânul său inițial.  

Revederea cu pasărea sa i-a adus lacrimi în ochi britanicului, în pofida faptului că Nigel l-a ciupit pe stăpânul său în momentul în care acesta a vrut să-l ia în mâini. 

Interesant este că medicul veterinar din California a mai returnat până acum alți patru papagali la proprietarii inițiali, ea încercând să-și recupereze propriul papagal, care a dispărut în luna februarie,  după ce a fugit pe ușa carea fost lăsată deschisă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel