Pană de curent la spitalul Floreasca

floreasca dc
floreasca dc

Spitalul de Urgență Floreasca din București a rămas marți, în jurul orei 17:00, fără curent electric. Managerul spitalului, Radu Macovei, a declarat pentru Mediafax că aparatura medicală este alimentată de generatorul propriu al unității sanitare.

Potrivit reprezentanților Enel, întreruperea curentului în zona Calea Floreasca  s-a produs, probabil, din cauza unei defecțiuni, pe o perioadă de zece minute.

Ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică o echipă de intervenție a Enel s-a deplasat la fața locului pentru a face verificări, în vederea remedierii problemei. ”Generatorul nu poate susţine decât secţiile de terapie intensivă şi blocul operator,” a declarat radu Macovei.

Dispeceratul de urgențe al Enel informează că avaria apărută în zona Calea Floreasca, unde se află și spitalul de urgență, este în curs de remediere, alimentarea urmând să fie reluată în jurul orei 20:00.

UPDATE: Alimentarea cu energie electrică a Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală a fost reluată în jurul orei 18:00, mai devreme decât se preconiza. ”O astfel de problemă poate fi foarte gravă, deoarece generatorul spitalului nu poate acoperi toate zonele spitalului.”

Directorul spitalului a declarat că abia miercuri vor fi evaluate consecințele penei de curent care a durat aproape 60 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel