VIDEO - Palazzo di Amore, cea mai scumpă casă din Statele Unite, scoasă la vânzare

Palazzo di Amore/Palatul dragostei, din Beverly Hills, o casă mai scumpă decât cea a lui Bill Gates sau a lui Donald Trump, a fost scoasă la vânzare, prețul cerut fiind de aproape 200 de milioane de dolari.

Potrivit The Telegraph, miliardarul Jeff Greene, un prieten apropiat al fostului boxer de categorie grea, Mike Tyson, vinde Palazzo di Amore, suma cerută fiind de 195 de milioane de dolari, scrie hotnews.ro. 

Casa principală depășește suprafața de 35.000 de metri pătrați, iar garajul poate adăposti 27 de mașini. De asemenea, există și o parcare care poate asigura staționarea unui număr de 150 de mașini. 

Imobilul dispune, totodată, și de o pivniță de vinuri care poate stoca 10000 de sticle, un cinema cu 50 de locuri, un ring de dans sși un spa turcesc.

În casă a fost instalat un lift, iar în sufragerie pot lua masa până la 250 de persoane.

Viitorul proprietar va avea și o vie, o cascadă proprie, precum și o alee de bowling. Nu în ultimul rând, o pasarelă de sticlă, care trece peste măslinii de 70 de ani, duce la complex, care are podele de calcar cu încrustații de marmură și arțar și plafoane pictate manual.

Un alt privilegiu de care va avea parte viitorul proprietar îl constituie vecinii, între care se numără Eric Schmidt, președintele executiv al Google, regizorul Ridley Scott, dar și Hugh Hefner.

Dacă proprietatea se va vinde la prețul cerut, Jeff Greene va obține un profit generos, având în vedere că a achiziționat-o pentru 35 de milioane de dolari, iar în decurs de opt ani a mai investi în ea alți 25 de milioane de doalri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel