Pălăria, vedetă într-o paradă inedită la Timișoara. Spectacol al eleganței

Un spectacol inedit a avut loc, vineri, pe străzile municipiului Timișoara, unde zeci de persoane, bărbați și femei, au participat la prima ediție a Paradei Pălăriilor, organizată de Asociația Femeilor Antreprenor din România. Printre cei prezenți s-a numărat și europarlamentarul Maria Grapini.

Astfel, aproximativ 50 de timișoreni au venit în Piața Operei pentru a participa la inedita acțiune, scrie pressalert.ro.

Europarlamentarul Maria Grapini a purtat o pălărie neagră, elegantă, veche de 26 de ani. La paradă a fost și o femeie în vârstă de 83 de ani, care a recunoscut că „e mai bătrână decât pălăria" pe care o purta.

Nu au lipsit nici bărbații. Astfel, Sevastian Bălescu a venit la paradă cu patru din cele șapte pălării pe care le-a cumpărat din America, în urmă cu câțiva ani.

Însă, cele mai interesante pălării au fost ale unui designer din Lugoj, Rosana Căpraru din partea ONG-ului „Fusion of Arts", care le-a realizat din materiale reciclabile (plasticul de la sticle, ziare și șervețele) și lână. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel