Paște 2014: Mesajul lui Adrian Năstase, din închisoare

Aflat după gratii, fostul premier Adrian Năstase a transmis duminică, prin intermediul blogului său, un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

"Pentru mine, anul ăsta, sărbătorile Pascale înseamnă mai mult drumul Golgotei. Sigur, aștept primăvara și mă bucură Învierea dar, și în această dimineață, ușa de la camera mea s-a putut deschide numai din afară.

În noaptea de Înviere, pe care o petreceam cu familia – de obicei mergând la biserica din Cornu – am citit și am ciocnit ouă roșii cu mine însumi. 

Să nu credeți că sunt trist sau resemnat. Sunt însă dezamăgit să văd cum repetăm, an de an, Drumul nostru, al Crucii. Mă bucur să văd astăzi că s-a oprit ploaia și să privesc, printre firele de sârmă ghimpată, soarele. La prânz, vor veni în vizită Dana și Andrei. Așa voi simții bucuria sărbătorilor.

Vă mulțumesc, dragi prieteni, pentru urări și vă doresc zile de sărbătoare pline de bucurii, alături de cei dragi!", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Vezi și: "Din exilul în care mă aflu nu pot decât să privesc". Răspunsul emoționant al lui Adrian Năstase pentru o femeie de etnie maghiară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel