Ouă umplute. Rețetă delicioasă pentru masa de Anul Nou

Ema Apostu / 31 dec 2017 / 13:04 Salveaza PDF Comentarii
Ouă umplute
Descriere foto: Ouă umplute

Ouăle umplute sunt un aperitiv ușor de preparat și destul de rapid, atrăgătoare ca aspect, dar și ca gust. 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle. După ce s-au răcit, se taie pe jumătate și se scoate gălbenușul care se amestecă cu pastrama tăiată cubulețe, smântână, muștarul și castraveții tăiați de asemenea cubulețe, adăugați sare și piper după gust. Cu această pastă se umplu jumătățile de ou fiert.

Pentru maioneză frecați galbensul de ou cu muștarul și cu uleiul (uleiul se adaugă puțin câte puțin că să nu se taie maioneză) apoi adăugați zeamă de lămâie.

Pe un platou așezați frunzele de salată, apoi ouăle și decorați cu maioneză feliuțe de roșii, castraveți și ceapă verde tăiată mărunt.

[citeste si]


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26