Ouă umplute. Rețetă delicioasă pentru masa de Anul Nou

Ouă umplute
Ouă umplute

Ouăle umplute sunt un aperitiv ușor de preparat și destul de rapid, atrăgătoare ca aspect, dar și ca gust. 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle. După ce s-au răcit, se taie pe jumătate și se scoate gălbenușul care se amestecă cu pastrama tăiată cubulețe, smântână, muștarul și castraveții tăiați de asemenea cubulețe, adăugați sare și piper după gust. Cu această pastă se umplu jumătățile de ou fiert.

Pentru maioneză frecați galbensul de ou cu muștarul și cu uleiul (uleiul se adaugă puțin câte puțin că să nu se taie maioneză) apoi adăugați zeamă de lămâie.

Pe un platou așezați frunzele de salată, apoi ouăle și decorați cu maioneză feliuțe de roșii, castraveți și ceapă verde tăiată mărunt.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel