Osama bin Laden ar fi vrut să se căsătorească cu Whitney Houston

Scriitoarea Kola Boof susţine că Osama bin Laden, fostul lider al reţelei de terorişti Al-Qaeda, ar fi dorit să aibă o relaţie amoroasă cu Whitney Houston de care este obsedat. Aceasta spune că l-a cunoscut pe bin Laden în anul 1996, în Maroc.

Autor: Anca Murgoci

“El spunea că simţea o dorinţă copleşitoare de a fi cu celebra cântăreaţă. Nu îi plăcea muzica ei pentru că o considera satanică. Cu toate acestea, bin Laden recunoştea că ar fi cheltuit foarte mulţi bani pentru a merge în Statele Unite ale Americii pentru a se întâlni cu Whitney”, spunea Kola Boof în autobiografia “Diary of a Lost Girl: The Autobiography of Kola Boof”.

De asemenea, scriitoarea spune “El dorea să îi ofere cântăreţei un conac pe care îl deţinea într-o suburbie din Khartoum. El mi-a spus că pentru o avea pe Whitney este în stare să îşi calce pe principii (Osama Ben Laden refuza să aibă o soţie de culoare) şi să o facă una dintre soţiile sale. În cartea pe care a scris-o, Kola Boof a ţinut să precizeze că fostul lider al reţelei Al-Qaeda era obsedat de vedetă, informează 20min.

“Numele de Whitney Houston era foarte des menţionat în discuţiile noastre. Spunea că este frumoasă şi că are un zâmbet drăguţ. Pe soţul său, Bobby Brown, Osama ar fi vrut să-l ucidă ca şi cum era foarte normal să ucizi soţii femeilor”, adăugă scriitoarea. Osama bin Laden credea că regretata cântăreaţă avea creierul splălat de cultura americană şi de soţul său, Bobby Brown.

Osama bin Laden a fost prins și ucis în orașul Abbottabad din Pakistan în luna mai 2011, după ce a reușit să se ascundă timp de 10 ani.

Din nefericire, Whitney Houston s-a stins din viață, sâmbătă, 11 februarie la vârsta de 48 de ani. Artista a fost descoperită fără suflare în camera de hotel Beverly Hilton, din Beverly Hills, California.

Citeşte şi:

Fostul soţ al cântăreţei Whitney Houston, devastat de moartea vedetei

Whitney Houston, 1963-2012

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel