Orgasmul iubitei tale ar putea să nu aibă legătură cu sexul pe care îl faceți

Mulți bărbați sunt foarte încrezători când vine vorba de performanțele lor sexuale. Nu-și dau seama că iubitele nu vor să le spună crudul adevărul pentru a nu le distrugere stima de sine. Deci dacă partenera ta pare satisfăcută este foarte posibil ca totul să se fi întâmplat, înainte, la sala de fitness.

Nu, nu este vorba de infidelitate și nici de instructorul sexy, ci de exercițiile fizice.

Mai multe reprezentante ale sexului frumos spun că au atins orgasmul în timp ce ridicau greutăţi sau făceau alte exerciţii, fără a se gândi măcar la sex în acest timp, informează Daily Mail.

Fenomenul a fost raportat încă din 1953, însă se ştiu în continuare prea puţine despre orgasmul provocat de exerciţiile fizice.

"Exerciţiile cel mai des asociate cu orgasmul provocat de activitatea fizică sunt cele abdominale (51,64 %), căţărările, pedalatul pe bicicletă şi ridicarea de greutăţi", se arată în studiul recent realizat pe sute de femei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 63 de ani.

"Datele sunt foarte interesante pentru că sugerează faptul că orgasmul nu este neapărat legat de actul sexual. De asemenea, putem învăţa mai multe astfel despre procesele care au loc în corpul unei femei în timpul orgasmului", a declarat cercetătorul Debby Herbenick.

Una din cinci femei care au avut orgasm la sală spun că nu au avut niciun fel de control asupra experienţei, dar au fost perfect conştiente pe întreaga durată a fenomenului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel