Orașul în care închiriezi un apartament cu mai puțin de un euro pe an

Deși pare greu de crezut, în cartierul Fuggerei, din orașul german Augsburg, chiriile nu au mai crescut de mai bine de 500 de ani, astfel că chiria pentru a locui aici este de doar 88 de eurocenți pe an, echivalentul unui dolar.

Potrivit stirileprotv.ro, cartierul a fost construit acum 500 de ani de către Jakob Fugger "cel bogat", un bancher înstărit, cu scopul de a-l transforma într-un complex de locuințe pentru cei săraci, scrie ElleDecor.

Însă, pentru a putea închiria una dintre 67 de case sau un apartament din cele 147 cu 88 de eurocenți, trebuie să fii o persoană cu credință în Biserica Catolică, să fii rezident în Augsburg de cel puțin doi ani, să te rogi de trei ori pe zi și să fii înapoi acasă înainte de ora 22.00, când porțile cartierului se închid.

Fuggerei este cel mai vechi complex de locuințe sociale din lume încă în uz. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Fuggerei a fost puternic afectat de bombardamente, dar a fost reconstruit în stilul său original.

Începând cu anul 2011, taxa pentru un tur în Fuggerei este de 4 euro, de peste patru ori mai mare decât chiria anuală, plătită de cei care stau în acest cartier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel