Oprah Winfrey are o soră vitregă de care a aflat anul trecut

3 Oprah Winfrey - realizatoare şi prezentatoare de televiziune
3 Oprah Winfrey - realizatoare şi prezentatoare de televiziune

Celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey a declarat, luni, că are o soră vitregă, despre existenţa căreia a aflat abia anul trecut, precizând că vestea a lăsat-o fără cuvinte, informează Reuters.

În timpul unei emisiui de televiziune moderate de ea, Oprah a invitat-o în platou pe sora sa vitregă, Patricia. Oprah a spus că mama sa, Vernita Lee, a născut-o pe Patricia în secret, în 1963, dând copilul spre adopţie, transmite Mediafax

Winfrey, în vârstă de 56 de ani, a declarat că la acea vreme ea avea doar 9 ani şi locuia cu tatăl său.

"Imaginaţi-vă şocul prin care am trecut când am aflat, acum câteva luni, la sfârşitul lui octombrie (2010, n.r.), că am o soră care locuieşte la doar 90 de minute distanţă de mine", a spus Winfrey.

"Mare parte a vieţii mele am fost ca o carte deschisă şi am crezut că am văzut totul în emisiunea mea. Şi am crezut că nimic nu mă mai poate surprinde, dar credeţi-mă că m-am înşelat", a declarat realizatoarea TV.

La rândul său, Patricia a spus că, de la vârsta de 7 ani, ea a trăit doar în orfelinate. De asemenea, aceasta spus că a aflat că este sora celebrei Oprah Winfrey în 2007, dar că a ţinut acest lucru secret, pentru că ştia că va crea un scandal în mass-media.

"Ea (Patricia, n.r.) nu s-a gândit nici măcar o dată să spună presei ceva. Nu s-a gândit niciodată să vândă povestea", a mai spus Winfrey.

Patricia, care locuieşte în Milwaukee, Statele Unite ale Americii, s-a întâlnit pentru prima dată cu Winfrey în noiembrie 2010, de Ziua Recunoştinţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel