„Ochii din umbră” nou sezon, la Kanal D!

Ernest are acum la dispoziție un adevarat birou de investigație mobil, dotat cu tehnologie de ultimă generație.

Din 4 februarie, ora 23:15, Ernest revine cu un nou sezon „Ochii din umbră”, la Kanal D! Astfel, investigațiile ajung la un alt nivel. Telespectatorii vor fi martorii unor povești de viață cu miză cutremuratoare și ai unor trădări incredibile. De asemenea, în acest nou sezon, cei din fața micilor ecrane vor putea fi și mai aproape de modul în care sunt rezolvate cazurile din emisiune, aceștia putând urmări în detaliu mecanismele muncii de detectiv, inclusiv filajul.

Ernest are la dispoziție acum un adevărat birou de investigație mobil, o dubă echipată cu tehnologie de ultimă generație. Senzația că asiști la un adevarăt film de acțiune este unul dintre elementele de atracție ale noului sezon „Ochii din umbră”. 

 

 Echipa de detectivi, mai vizibilă pentru spectatori

„Așteptăm nerăbdători reîntâlnirea cu telespectatorii noștri cărora le-am pregătit și mai multe cazuri incredibile, unele de-a dreptul tulburătoare, în care oameni obișnuiți, cu vieți aparent normale, sunt capabili de manipulări și escrocherii sentimentale la care nici nu te gândești sau pe care le vezi doar în filme. Echipa de detectivi a emisiunii va fi mai vizibilă pentru telespectatori, tocmai din dorința de a le oferi acestora, pas cu pas, detalii despre ce implică profesia de detectiv și cum se face filajul. Fiți alături de noi în noul sezon <Ochii din umbra>, din 4 februarie!”, a spus Ernest. 

Nu pierdeți duminică, 4 februarie, de la ora 23:15, debutul unui nou sezon „Ochii din umbră”, prezentat de Ernest, cu o serie de cazuri mai intense ca niciodată, în care povești de viață, ajunse pe muchie de cuțit,  se fac și se desfac în caruselul necontenit al jocurilor sentimentelor.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel