Obiceiuri simple care accelerează arderea grăsimilor

Există câteva obiceiuri simple care accelerează arderea grăsimilor fără mari bătăi de cap. Descoperă care sunt acestea şi include-le în rutina zilnică!
 
 

1. Bea mai multă apă, de preferat înainte de mesele principale

Aşa cum bine ştii, apa are un rol esenţial în procesul de slăbire, scrie eva.ro. Organismul este hidratat şi metabolismul este mai alert, ajutând astfel la arderea grăsimilor. Asigură-te că ai mereu apă plată la îndemână şi că bei în jur de 2 litri pe zi. 

2. Dacă mănânci mai încet vei consuma o porţie mai mică

Mestecă mai bine alimentele şi mănâncă relaxată, deoarece acest lucru te va ajuta să consumi o porţie mai mică de mâncare. Mâncând încet oferi timpul necesar pentru ca informaţia de saţietate să ajută la creier care îţi va semnala faptul că eşti sătulă. Un studiu realizat în China scoate la iveală faptul că persoanele obeze au obiceiul de a mânca foarte repede spre deosebire de cei cu o greutate normală. 

3. Plimbă-te măcar 10 minute după fiecare masă

Acest obicei, oricât de banal ar părea el, are un impact semnificativ şi te ajută să slăbeşti. Bineînţeles că nu se va compara cu efectul pe care-l are un antrenament intens, însă un studiu apărut în US National Library of Medicine National Institutes of Health arată că o plimbare de 10 minute imediat după o masă activează anumiţi receptori în corp care fac ca muşchii să absoarbă toată glucoza, prevenind astfel şi fluctuaţiile mari ale insulinei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel